Followers

Tuesday, 10 December 2013

terujaaaaa . .




hye peeppsssss . . fuh fuhhhh , berabuk sudah blog ni . . lama jugak tak berqwertyuiop sejak adanya twitter , path , instagram n so on ni . . kesian blog ni . . di anak tirikan . . cakap pasal anak tirikan ni teringat kat bb aku . . haihhh , bila la boleh dapat balik bb aku tu . . RM100 tu macam susah pulak nak dapatkann . . tak peee , insyaallah , naik sem nanti kau da tak dianaktirikan lagi okayy ~

haihhhh , nak cito apo ni ? hmm , asal blog je mesti tak tau nak cite ape , padahal banyak je cite jadi . . haaaaaaa , emaaaaaaaa . . tak sesabar nak tunggu hari ahad ni . . nak makan nasi minyak kawan aku ni . . kau yang kawen , aku yang teruja macam nak arwah . . seriously, tak sangka gila kau da kawen ma . .teringat kita main hoki sesame dulu . . 

congrats weyhh , semoga kekal ke akhir hayat . . aku tak tau la bila nak naik pelamin . . lambat lagi rasanya . . take care ma . . mesti rindu gegila ngan kau maaa . . .  cepatnya la kau kawen . . by the way , thank for datang to my house . . macam vvip da aku ni . . siap anto kad kat rumah lagikan . . aku komfem datang maa . . unfortunately , aku lupa nak ambik gamba ngan kau hari tu . . tak pe , nanty aku nak penuhkan camera aku dengan muka kau je maa . . 




once again , congrats friend . . see you soon . . i love you . .

selamat pengantin baru !






Friday, 26 April 2013

wa cinta sama lu !

hye,
rasa macam lama pulak tak mengupdate blog nie haa..
macam da malas nak menaip..
tapi disebabkan bosan tahap ci**n menaip la jugak haaa 
huhhhh,
nak cito apo ni ?
zzZZzZzZ

Buat pengetahuan semua,
pak cik ni


telah menarik diri dari berkhidmat di unifield technology college..
hahahaha
ayat nak SEDAPPP !
di atas sebab-sebab tertentu :)
itu bermakna lapas ni 
wa sorang-sorang maaa :'(
wa da ta ra teman..
wa da kene tinggal :'(
hahaha..
SEDIHHH !
tapi tak pe..
dye stiap bulan akan datang..
KOT...
hahaha..
kalau tak de aral dye datang :D
YEAYYHHHH !
walaupun lu jauh lu TETAP dalam hati wa !
wa tetap cinta  sama lu :D