Followers

Sunday, 2 December 2012

SaYaNg

 
whoooaaaa..
lame jugak nieyh tak mengupdates blog nieyhh..
maaf kebusyan melanda diri..
dengan assignment lagi,test lagi..
waduh waduh busy bangat yaa ? ?
hahaha
indon tetibe..
ape seyhhh ?

hallo desember !
hari nie 3 disember 2012..
genaplah 6 bulan 11 hari..
whooaaahhh,sekejap jew da 6 bulan..
tak percaya nieyhhh..
hey readers..
doakan hubungan kami ehhh ?
insyaAllah..
jika diizinkan allah kekal la hubungan kami ke jinjang pelamin <3
AMINNNN..



Saturday, 1 September 2012

saya tak sempurna :'(


hye..
AWAK !
SAYA RINDU AWAK SANGAT-2..


tak de lagi da perkataan sweet muuiit keluar dari mulut seseorang yang nampak kita keluar sesama..
awak da tak nak keluar da kan?
saya faham wak..
besar sangatkan salah saya kat awak..

now awak da tak leyh terima lagi kan apa yang saya cakap dekat awak..
awak selalu diam bila awak ada masalah..
saya tak taw nak buat apa da..
tak tahu macam mana cara nak buat awak kongsi semua masalah awak dekat saya..
saya tak tahu siapa saya deka awak!
saya sendiri buat masalah dekat awak kan???

awak..
even saya sakit hati macam mana sekali pun dengan awak
saya tak pernah guna perkataan KAU,AKU dengan awak..
even kat status FACEBOOK ! !
thanks wak..
now kat situ saya tahu saya mungkin tak diperlukan lagi..
JAHAT ! !
perkataan yang tidak disengajakan keluar dari mulut saya..
mungkin bagi awak JAHAT tu perkataan yang sengaja dilemparkan kat awak kan?
JAHAT tu jugak adalah perkataan yang teruk bagi awak kan???

tapi awak kene sedar !
awak tak boleh bezakan saya dengan awek-2 awak yang dulu..
mugkin perkataan jahat tu bukan untuk awak tapi untuk saya..
saya jahat sebab buat awak macam tu..

SAYA YANG JAHAT WAK!
dua hari berturut-turut kan saya buat awak macam tu..
then malam tadi awak langsung tak nak cakap and pandang saya..
itu maknanya awak memang tak boleh nak maafkan apa yang saya pernah buat kat awak kan?
SERIOUSLY wak...
saya mengeluarkan perkataan JAHAT kat awak sekadar untuk bergurau..
saya tak sangka perkataan tu boleh buat awak terasa sampai macam ni sekali..

awak..
mungkin untuk beberapa hari ni saya akan stop text and call awak..
saya tak nak kacau awak..
mungkin dengan cara tu boleh buat awak happy..
lagipun awak ramai kawan kan?
kawan awak boleh buat awak happy..
tak macam saya..
ALWAYS BUAT AWAK TERASA..
AWAK !
saya mintak maaf sangat-2..
contact saya bila awak da happy and da maafkan saya okay..
i'm always waiting for you..


love you GEMOK !
doakan saya dapat buat FINAL EXAM saya keyh..

Friday, 10 August 2012

sayang awak!



hye awak..
now da dekat sebulan erk kite couple..
banyak erk bende kita buat sama2..
sampai tak perasan da nak sebulan da kann???

nak tau something???
orang tak caye yang kita boleh couple dengan awak...
dulu orang ingat awak jenis yang memilih..
tapi senanye tak pown..
kan3?

awak..
thanks for everything okay..
saya tak tahu macam mana nak describe sayang saya dekat awak..
tapi seriously saya sayang awak sangat-sangat..

mok..
ingat lagi tak tarikh nie???
06/08/2012..
time nieyh kita lepak kat pantai klebang with my roommates..
kak ira,kak chiki,balqis ,bang azam and bang nasir..
ingat lagi tak kita buat apa???

seriously,saya tak percaya yang tu awak..
saya ingat kan awak bukan seorang yang macam tu..
tapi tu semua atas dasar permainan TRUE OR DARE kan???

awak..
kalau kita tak main tu semua,awak nak tak buat macam tu????
mesti tak kannn????
tapi seriously terharu bila awak jerit macam tu..
thanks wak..
saya tahu even tu dalam permainan pun awak tetap ikhlas luahkan bende tu kan????
kalau tak..
awak tak kan rasa nak nangis kan malam tu???

so sweet !
hey,ingat lagi bende nie?

GEMOK,SUDI TAK GEMOK KAWEN DENGAN SENGET???

haha..
biarlah kita bertujuh je yang tahu bende nie semuakan???
awak tak mo cerita kat sapa2 tau..
malu saya..
(^_^)

AWAK CINTA HATI SAYA ! !

Saturday, 21 July 2012

(^_^)

assalamualaikum..


hye peeps..

ni post yang kedua untuk hari ni..
macamlah banyak cerita nak dikongsikan kan?
WHATEVER!

hmm..
tak salahkan kalau kita suka kat seseorang??
haha..
why not kan?
selagi dia bukan suami orang tak salahkan?

yup!
saya admits,saya minat gila kat awak!
actually,da lama da wak saya minat awak..
tapi saya tak berani nak cakap dengan awak benda ni..
awak pun tahukan kenapa..

nak tahu since when saya minat awak?
since first day kita masuk kolej tu..
awak ingat lagi kita borak-borak kosong?
time tu saya suka gila tengok muka awak..
awak sweet bila awak senyum..
tergoda sekejap..
hehe...

lepas pendaftaran saya dah tak jumpa awak..
sampai la kita orentasi..
saya selalu usha-usha awak..
tengok-tengok awak..
awak je yang tak perasan..

lepas orentasi kita masuk CFP..
saya tak sangka gila dapat masuk kelas yang sama dengan awak..
ada jodoh la tu kann??
haha..
tapi time tu awak sombong..
mana nak layan saya kann?
kalau layan pown gitu-gitu je..

awak ingat lagi tak macam mana saya dapat number awak?
haha..
yang nie la part paling kelakar..
tu semua mira punye plan..
dia suruh saya ambil number awak senyap-senyap dekat attandances miss syazreen..
then,balik rumah baru saya miscall awak kannn..
time tu la kita start contact..
awak nak tahu?
saya ingat bila saya cakap yang saya ambil number awak senyap-senyap awak akan marah..
rupanya tak pun..
lagi mahu tanya kenapa tak nak mintak je..
klaka kan awak nie..
da terang-terang saya ambil sorok-sorok...
mestilah saya segan nak mintak dekat awak..
APA PUN TAK BOLEH..
hehe..
tapi time tu kita tak rapat pun kan..
contact gitu-gitu je..
bila rasa bosan baru la nak contact kan?

tak samapi sebulan kelas CFP,saya da masuk diploma..
sebab kos saya mula awalkan..
time tu awak rapat gila dengan aishah..
pergi kelas sama-sama..
semua sama-sama..
sampaikan saya ingat awak couple dengan dia..
start dari tu saya tak contact awakkan???
sebab saya tak nak kacau awak dengan dia..
baik tak saya???
haha..

then,saya dapat tahu yang awak dengan dia sebenarnya kawan time sekolah..
after that,kita keeps contact again right???
sampai la sekarang..

awak ingat lagi awak ajak saya webcam,malam jumaat hari tu?
tu la first time kita webcam kan???
selama ni kalau awak online,kita chat jew kan?
tah apa tah mimpi awak time tuhhh..
allah je yang tahu apa saya rasa time tuhhh...
lama jugakkan kita borak..
haha
dari pukul 12 sampai pukul 5..
apa tah yang kita borak..
banyak yang merepekkan???

awak ingat lagi benda nie??
AWAK TOLONGLAH FAHAM..
SAYA SUKA AWAK <3 !
status saya kat FACEBOOK kan???
kalau saya tak update status macam tu,mesti awak tak kan tahu yang saya suka awak kan???
bila saya update..
awak buat-buat tak faham..
banyak sangat ayat-ayat yang awak bagi kat saya sebab tak nak saya tahu awak faham maksud status saya tu..
tapi sebenarnya awak tahu yang status saya tu saya tujukan dekat awakkan???
disebabkan nak kepastian,awak tetap buat-buat tak faham..

MUHAMMAD KHAIRUL HAZLIE..


ye,saya admit saya suka awak..
saya suka awak since kite first day meet..
now da berapa bulan kita kawankan...
baru hari ni saya bagitau benda ni dekat  awak..
awak pun tahu kenapa kan???
now awak da tahu semuanyakan? 
saya tak kan lupa tarikh dengan masa ni..
22/7/2012
2.31 a,m

byebye..
w'slam






KAU!

assalamualaikum..

hye peep..now tak de lagi nak crite jiwang-jiwang da..tak de da sayang-sayang..malas nak fikir pasal orang yang tak reti nak hargai apa yang kita dah buat untuk dia..sakit gila bila fikir apa yang dia buat..bila susah datang jumpa aku..tapi bila da senang,aku pun da tak nampak..macam S*** kannn...astaghfirullah,bula ramadhan nie..tak pelahhh..aku maafkan kau..tapi lepas ni jangan harap kau boleh mintak tolong dengan aku senang-senang je keyhh..

jangan ingat bila aku da maafkan kau,kau boleh ulang lagi salah kau tu..jangan fikir aku lembut-lembut dengan kau,kau boleh pijak kepala aku suka-suka hati kau..kau memang ego!mungkin kau tak sedar aku da berubah bila dengan kau..tapi nanti bila kau da sedar semua tu,jangan kau carik aku lagi..

dulu kau boleh buang aku macam sampah..tapi bila kau sedar kau jangan la mengharap aku nak balik kat kau balik..bila kau buang sampah ade kau kutip balik sampah tu?tak kan...macam tu la jugak aku..sampah tak kan pergi balik dekat tuannya bila dia da dibuang melain kan ada orang lain yang tolong buangkan..

mengarut da aku nie..ni sume kau punya pasal..bila ingat balik..ni la jadi nye...seriously,aku tak percaya lansung apa yang kau cakap kat aku selama nie..dengan apa yang kau da buat,kau ingat aku nak percaya semua tu..tak kan weyhhh..aku menysal gila kenal + rapat dengan orang macam kau..kau just nak mempergunakan kebaikan orang yang rapat dengan kau kan?jangan fikir aku tak dapat tangkap apa yang kau buat selama nie..

ye,memang selama nie aku cakap aku sayang kau..tapi sekarang nie..NOT ANYMORE sayang!kau boleh tipu aku dengan menggunakan perkataan TERPAKSA..how sweet kannn...tapi bila tiap kali alasan yang sama kau bagi kat aku,aku jadi bosan..walaupun aku tau cerita disebalik terpaksa kau tu..YES,aku ADMIT aku still sayang kau..tapi bila ingat balik apa yang da jadi hari tu,sayang tu da bertukar benci..kau boleh bagi aku banyak alasan..but its too late!aku tak caya da kat kau..walaupun kau kata kau sayang aku..

nak tahu kenapa?sebab engkau SWEET TALKER! banyak benda yang aku rasa tak patut jadi,now da jadi..dari aku benci budak tu,sekarang dia da jadi rapat dengan aku,gara-gara nak tahu sangat tentang KAU!KAU dan KAU!muak aku!ALWAYS KAU!

kenapa dari dulu kau tak cakap yang kau nak main-main je dengan aku???tak payah la aku bersusah payah nak sayang kau..kau memang macam ni kan..sangat la tak reti nak menghargai apa yang orang buat untuk kau..yang engkau tahu PENTING KAN DIRI SENDIRI jew..

engkau tak nak orang lain tahu kita cauple sebab senangkan kau nak cakap kat pempuan-pempuan kat luar tu yang kau tu SINGLE kan..ataupun kau malu ade awek macam aku nie..eh,aku pun tak nak paksalah kalau kau tak nak sayang aku..aku tak kisah pun semua tu..tapi kau kena faham..bukan semua orang mudah sayang orang lain..senang-senang nak lepaskan bila da tak diperlukan..hey,orang gila pon ada perasaan sayang taw tak!lain lah kau..NO FEELINGS AT ALL!

aku cukup tak faham dengan cara kau nie..kau ingat tak dulu kau suka SEKOLAH kan orang lain?????sekarang nie apa yang da jadi?kau cakap memang pandai..tapi kau tak peRasan...benda-benda yang kau cakap tu semuanya ada kene mengena dengan kau..kau je yang tak perasan..CAKAP LEBIH!ENGKAU JUGAK YANG BUAT SEMUA TU BALIK....

EHHHH,tolong la berubah..tak mati pun kalau kau berubah..tolonglah jangan sakitkan hati orang yang menyayangi kau...aku takut nanti kau akan kehilangan dia buat selama-lamanya...hargailah dia selagi dia masih menyayangi kau..berlajarlah menghargai sesuatu yang indah sebelum terlambat..

w'slm..

Sunday, 24 June 2012

dua parasaan dalam satu masa



hye peeps and reader..
 now aku da ade at rumah..
cuti seminggu jew..
tapi rasenye tak kan adenye aku seminggu kat rumah nie..
maybe dalam ary selase aku blek melake blek..
sebab duduk rumah tak taw nak buat ape..
blek mlake nnty maybe aku keje kot kat sane..
dapat la siket duit poket
kankankan?

hmm..
semalam sebelom aku gerak blek negeri sembilan..
aku dok lepak jap ngan memembe kolej kat melake..
OVERNIGHT derrrr..
thanks to mal,mus and am..
jadi peneman semalaman..

tapi sebelom tu kitorang p men bowling jap kat MAHKOTA PARADE..
tapi budak bowling dengan budak overnight bukan orang yang sama..
budak bowling aku..
k,kajam,faiz,man n mal..
ni sume pasal assingment yang dari awal2nya beria-ia nak buat akhirnya tak jadi..
sebabnye tak cukup korem..
semua nak cuti awal..
2 la dye..
group aku..
akhirnya kitorang p men bowling..
release la sket tension den..
bhahahah
OVERNIGHT..
da jadi cam rutin kitorang kat sane tiap2 hujung minggu..
asl ujung minggu jew kitorang akan lepak sampai pagi..
tak kisa la kat mane pown..
asalkan overnight..
tapi tu pun kalau ade kerete..
kalau tak de..
duduk jew la kat kolej tu..
tido..
hehe

tapi semalam cam tak best sangat..
sebab ade membe yang tak boleyh nak join..
and  banyak sangat bende yang tak disangka jadi..
tapi semalam jauh jugak la kitorang berjalan..
dari A'famosa p town jap..
lepak2..
dalam kol 3 lebih kitorang gerak p Port dickson..
garingkan kitorang..
kat sane angin jangan cakap la..
dapat lak nak hujan..
bak kate orang johor SAMOK gile..
sejuk derr..

tapi tu naseb bek tak ramai yang pegi..
kalau ramai tak taw la pagi tadi pukul bape plak sampai A'famosa..
diorang nie kadang2 gile terlebih gile dari orang gile..
ade je plan dalam kepale masing2..
ade yang nak gerak p KL la..
cyberjaya la..
macam-macam..
lelaki kannn..
paham-paham suda..

selalunye ramai yang pegi..
but semalam macam yang aku cakap..
banyak bende yang jadi..
yang dapat pegi aku,mal,am ngan mus..
boy,dekno ngan aidil tak pat pegi..

am..
sala sorang budak lelaki yang agak pendiam bagi aku..
sampai aku takot nak bercakap dengan dye..
sebab terlalu pendiam..
panjang lebar aku tanye sepatah jew dye jawab..
tapi tak kisah la kannn
 baru semalam aku kenal dengan dye ni..
ahli baru overnight..
hahaha
pendiam ke???
aku rasa tak kot..
maybe sebab baru first time lepak sesame..
so agak janggal disitu..
takpe2 nanty2 keluar la perangai dye 2..
hahaha...

ni budak2 yunk ta dpt join kitorang semalam..
sebab ta join
boy buat hal sendiri..
sebab touching ngan mal..
aidil tak pat join sebab dye blek rumah..
dekno plak celebrate birthday membe dye kat mane tahhh..
so semalam aku terkurang kasih sayang siket..
haha..
kalau die ade dapat lebih siket kasih sayang..
gatai naaaaa..
opppsss,jangan fikir bende bukan-bukan okay..
kami bukan seperti yang anda fikirkannnn..
haha..

pasal si penyangak sorang nie..
 aku tersangat la risau..
sebab semalam dye pegi dengan keadaan dye demam..
sape yang tak risau kalau orang tersayang demam,pastu nak jugak pegi celebrate birthday membe die jugakkan???
aku tak leyh nak buat pape..
da dye nak pegi..
juz let him go jew la..
kalau tu yang akan buat die sihat balikkan..
bhahahah
ayat nak pasrahhh..
padehal ade sebab laen tuhhh..
hhahah..

banyak bende yang kitorang buat sementara nak tunggu siang menjelma..
p pasar malam,makan,pantai klebang,McD,pusing2 melaka last skali kitora p PD..
huisssshh
sangat la seronok..

tengah best2 lepak,aku di kabarkan oleh seseorang yang wan angkat aku telah menghembuskan nafas terakhirnya malam tu tepat pukul 10.30 malam..
akibat cancer hempedu..
cancer hempedu adalah salah satu cencer yang virusnya sangat la aktif..

terkilan..
tu yang aku boleh cakap..
pagi tu,sebelum aku gerak nak buat assingment ade someone call..
amirul adnan namenye..
dye bagitaw kat aku wan da ade kat rumah..
pihak hospital da tak dapat nak bantu apa-apa lagi selain bantuan alat penafasan..
dari situ aku da tak sedap hati..
tapi disebabkan ade assingmen tengah hari tu, aku cakap kat dye aku blek ari ahad atau isnin..
tu pun kalau tak de pape hal..
tapi allah lagi sayang wan kan..
aku redha..
semoga roh arwah dicucuri rahmat Allah..
Aminn..

thanks for menyinggah..
bye..

Thursday, 21 June 2012

(^_^)




hye peeps and stalker (^_^)
now da nak masok due bulan aku kat UNIFIELD TECHNOLOGY COLLEGE ni..
macam-macam ragam manusia yang aku jumpe..
ade yang caring,caring btol..
yang senyap,senyap betol..
 yang cam setan bertopengkan manusie  pown ade gak...
tu la die..
bile duduk kat negri org macam-macam yang kite jumpe erkk..

sekarang nie aku baru jew abis test 1..
minggu depan da start cuti mid-sem...
tu pown seminggu jew..
kesiankan?
haha..
2 la die budak kolej..

kat mane2 jew kite pegi sti kite akan dapat kawan baru kannn..
tak kire la sekejap or lame kite duduk kat tempat orang..
now,itew mau kenal arn kengkawan itew kat korang..
haha..
*cam bebudak kann??.

ni name dye azrin..
dok kat segamat,johar..
ni pitcha dye time first time pakai tudung..
comelkannn???
dulu mase CFP,kitorang sangat la tak rapat..
sbb dye nie jenis yang pendiam dalam kelas..
PENDIAM la SANGATkannn???
2 mase belom kenal aty budi masing2 la kann..
time nak masok DIPLOMA baru la kitorang rapat..
p mane2 sume nak BERSAME jeww..
dari sini la aku dapat taw dye nie camne..
MINAH ROCK..
haha..

minah nie plak name dye IRMA NATASHA..
cantikkan dye?
hmm,act die nie aku kenal time skola menengah..
tp kitorang ta same skola pown..
kitorang kenal time men hoki..
mase orentasi dye tegur aku dulu..
bab mase tu nak cari team tok NETBALL..
rapat-rapat canggitu jew..
kitorang btol2 rapat after game tok netball..
then,kitorang masok DIPLOMA..
p kelas sume sesame..
buat pape sume sesame....
bile dye ta p klas ade jew yunk tanye..
'eh,arini sorang jew?mane lagi sorang?'
haha..
rapatkan kitorang..

 mamat sorang nie name dye AFIFI HELMIE..
cam pempuankan name dye??
hahaha...
 kitorang rapat time second week class start..
always call me ANAK KUCING..
bile tanye kenape call me that name..
dye ckp sbb lens da macam anak kucing punye mate..
dye budak klas aku yang paling tinggi..
and budak lelaki paling rapat dalam kelas..
ade yang ckp kitorg couple..
klakar kannn???
sorie pitcha nie kabur sket..
sebab org yang amekkan pitcha nie tangan ta berbedung time kecik..
haha..

 mamat yang sorang nie plak..
name dye mal..
dye dok jb..
muke cam cine kannn???
haha..
cine celop..
aku start rapat ngan mamat nie time aku lepak ngan mmbe skola rendah aku..
ni pitcha first kitorang berdue..
 kat bandar hilir..
act,time nie kitorang nak buat assingment..
tapi terlepak plak kat banda hilir nie..
hahhaa
die ni kadang2 gile dye terlebih dari orang gile..
tak terlayan..
haha
geng mamat nie la yang slalu ajak aku overnight..
hhaha..
pape pown best gegile mmbe ngan diorang..


 mamat ni plak..
name dye muhammad nor rizwan..
pitcha nie tyme dye kurus kering..
macam penyangak kann?
haha..

care kitorang kenal sangat la klaka..
act,die nie sala masuk kelas..
dye cost culinary tetibe nak masok hotel management..
lepas beberape hari,
dye menghilangkan diri dari kelas..
hahaha..
sala masuk kelaskan..
paham2 suda..

dulu kitorang satu kelas panggil dye BANG LONG..
sebab dalam kelas tu dye la budak yang paling tue..
umur dye 20 TAHUN..
tuekan??
haha..

BANG LONG..
haha..
kesian ohh kat dye..
and mase dye first time masuk kelas,
aku la paling ta suke ngan mamat nie..
POYO,BERLAGAK..
mane tak nye..
masuk kelas dgn seluar jeans dye..
pakai rantai..
bajet gangster..
hahah
ade ke orang suke???
ade je kann..
tapi not me..

but satu malam..
lepas aku abis kelas malam..
aku lepak kat kafe jap..
teman mmbe aku mkan..
tetibe aku nmpk mmbe lame aku time skola rendah..
aidil..
dalam mase yang same dye dengan si bang long..
kat sini la aku dapat taw dye salah masuk kelas..
hahah..
sengalkannnn?????
aku ajak makan sesame alang2 tempat sume penuh..
tengah best2 makan,
dengan slambe dye amek akunye ikan bilis goreng..
tak malukan mamat nie..
naseb bek aku jenistak makan ikan bilis goreng..
bagi jew la..
orang tengah kebulurkannn..
bhahaha..
ade jugak erk orang cam dye nie..

starting from that night la kitorang rapat gegile..
lepak sesame..
and now..
hahaha..
paham2 jew laaa..
weeeee ~ ~
i really love you from bottom of my heart sayang <3 <3



act,ade lagi..
tapi pitchanye tak de..
nnty itew update lagi okayyyy..
byeee..

Monday, 30 April 2012







Hye readers...
lame erk ta mengupdate blog nie..
almaklumlah agak kebusyan sedikit akhir-akhir ni..
dalam pada masa yang sama aku sangat-sangat la merindui teman-teman lama aku...
nur al-siir,aqilah najihah,maizatul nadia,nura ameera,azimmatil nurr,falisa azureen,fara diba,nur jannah,nisa qistina,hartika,jadzriena zuleikha,intan syafinaz,siti suraya,nur athilah,nur fatihah, dan yang lain-lain..


#bunge,sory aku ciplak pitcha dari blog + FB kau (^_^)

bile la lagi kite dapat keluar sesame...
skarang nie sume da busy..
ade yang p PLKN..
ade yang tengah keje..
n macam-macam lagi lah yang korang buat untuk membusykan diri korang yang tak berapa nak busy tu kannnn..
rindu time kite noty-noty kat skola/ostel dulu..
rindu time gile-gile kite tyme karaoke/sekolah/oztel..
banyak lagi la yang aku rindu tyme kite together-gether dulu..
sangat weyhhhh!!!!!

untuk pengetahuan korang aku da pun sambung pengajian aku setelah 4 bulan setengah dok menjadi PENGANGGUR TERHORMAT kat TAMAN MUTIARA BATU KIKIR 2 haaaa...
tempat aku blaja 2 tak jauh  mana pown dengan negeri kelahiran aku...
kat mlake jewwwwwww.....
dekat jew kan????

UNIFIELD TECHNOLOGY COLLEGE(UITM),A'FAMOSA,MELAKA
kat sini aku amek..
CFP+DIPLOMA PENGURUSAN PERHOTELAN..
CFP 2 amende erk???
hahahaaa...
ramai yang tanye bende 2...
CERTIFICATE FOUNDATION PROGRAMS namenye...

swasta ke????
susa aku nak jawab..
sebab dye HALF-HALF..
usahasama dengan UITM..
paham-paham jew la erk...
kitorang nie kirenye blaja luar campus..

sangat la seronok...
kitorang tak terlalu terikat sangat dengan peraturan...
setiap malam tepat 9.45 mesti ade pertunjukan bunga api at koboi town..
dari rumah da boleyh nampak...
almaklumlah dalam A'FAMOSA jew kan
hari-hari boleh tengok...

nie dye kengkawan baru den..
act,ramai lagi..
tapi nanti-nanti la upload
(^_^)
gambonye belom ade lagi

me with aten :D
deskmates
at kolam renang
from pahang


me with suhada (mek)
classmate
office management class
from kelantan



me with manja
roommate
at lobby
from negeri sembilan



me with ika
roommate
at lobby
from johor bahru


ni dia orang yang paling aku rindu <3 <3

 NUR AZAHARAH ZUBLI

NUR HIDAYAH ADNAN

balik nanti kite lepak sesame erk..
rindu nak menganjing sesame kite..
rindu nak tergelak sampai kering gusi..

even kite jauh tak jauh,
juz igt mende nie jew..

  • sayang korang KETATKETAT + SENDATSENDAT!
  • tak kan ade perkataan PENATPENAT!
  • kalau boleh nak sayang korang sampai TENATTENAT!